ompenge.dk

Bitcoin er et innovativt betalingsnetværk og en ny form for penge.

Bitcoin bruger peer-to-peer-teknologi til at fungere uden central myndighed eller banker; styring af transaktioner og udstedelse af bitcoins udføres kollektivt af netværket. Bitcoin er open source; dets design er offentligt, ingen ejer eller kontrollerer Bitcoin, og alle kan deltage. Gennem mange af dets unikke egenskaber tillader Bitcoin spændende anvendelser, der ikke kunne dækkes af noget tidligere betalingssystem.

Sådan bruger du Bitcoin

Informér dig selv
Bitcoin er anderledes end hvad du kender og bruger hver dag. Før du begynder at bruge Bitcoin, er der et par ting, du skal vide for at bruge det sikkert og undgå almindelige faldgruber.

Vælg din tegnebog
Gratis bitcoin-punge er tilgængelige til alle større operativsystemer og enheder for at opfylde en række af dine behov. For eksempel kan du installere en app på din mobilenhed til hverdagsbrug, eller du kan kun have en pung til onlinebetalinger på din computer. Under alle omstændigheder er det nemt at vælge en pung og kan gøres på få minutter. Vælg din tegnebog.

Få Bitcoin
Du kan få Bitcoin ved at acceptere det som en betaling for varer og tjenester. Der er også flere måder, du kan købe Bitcoin på.

Køb Bitcoin

Brug Bitcoin
Der er et voksende antal tjenester og købmænd, der accepterer Bitcoin alle over hele verden. Brug Bitcoin til at betale dem og bedøm din oplevelse for at hjælpe dem med at få mere synlighed.

Find sælgere og produkter

  • Sådan accepterer du Bitcoin

    li>

  • Informér dig selv
  • Bitcoin kræver ikke, at sælgere ændrer deres vaner. Dog er Bitcoin anderledes end hvad du kender og bruger hver dag. Før du begynder at bruge Bitcoin, er der et par ting, du skal vide for at bruge det sikkert og undgå almindelige faldgruber.

Behandling af betalinger
Du kan selv behandle betalinger og fakturaer, eller du kan bruge købmandstjenester og indbetale penge i din lokale valuta eller bitcoins. De fleste salgssteder bruger en tablet eller en mobiltelefon til at lade kunder betale med deres mobiltelefoner.

Find købmandstjenester

regnskab og skatter
Sælgere indbetaler og viser ofte priser i deres lokale valuta. I andre tilfælde fungerer Bitcoin på samme måde som en udenlandsk valuta. For at få passende vejledning vedrørende overholdelse af skatteregler for din egen jurisdiktion, bør du kontakte en kvalificeret revisor.

Få synlighed
Der er et stigende antal brugere, der søger efter måder at bruge penge på. deres bitcoins. Du kan indsende din virksomhed i online telefonbøger for at hjælpe dem med nemt at finde dig. Du kan også vise Bitcoin-logoet på dit websted eller din mursten og mørtel-virksomhed.