ompenge.dk

Ethereum-pris (ETH)

1 ETH = USD 1.285,87 USD

ETH Pris Live Data
Liveprisen på Ethereum er USD 1.285,87 pr. (ETH / USD) i dag med en aktuel markedsværdi på $157,36B USD. 24-timers handelsvolumen er $ 6,20B USD. ETH til USD-prisen opdateres i realtid. Ethereum er +0,95% inden for de sidste 24 timer. Den har en cirkulerende forsyning på 122,37 mio. USD.

Om Ethereum (ETH)
Ethereum (ETH) er den næststørste kryptovaluta-token i form af markedsværdi. Dette skyldes, at det har bragt en masse innovation og use-cases inden for branchen ved at introducere smart kontraktfunktionalitet, som har banet vejen for den decentraliserede finansbranche (DeFi) og decentraliserede apps, eller Dapps. Ethereum giver brugerne mulighed for at bygge og implementere software, almindeligvis i form af Dapps, som derefter drives af et globalt distribueret netværk af computere, der alle kører Ethereum. Ethereum-netværket er decentraliseret, hvilket gør det meget modstandsdygtigt over for enhver form for censur eller nedetid. Derudover er Ethereum en open source blockchain-platform, der kører på brugen af sin oprindelige valuta, kaldet Ether eller ETH. Alle netværkstransaktionsgebyrer eller gasgebyrer betales i ETH.

Ethereum eller ETH er et token, der specifikt bruges af Ethereum blockchain til at betale for transaktioner. Denne token er ansvarlig for at drive næsten alt, hvad der sker inden for netværket. Ethereum-netværket kan bruges af enhver til at oprette og køre smarte kontrakter, som er softwareprogrammer, der kører autonomt uden brugerindblanding. Ethereums vækst kan delvist tilskrives dets smarte kontraktevne, som har muliggjort et voksende økosystem af Dapps, ikke-fungible tokens (NFT’er) og mere. Som standard bruger Ethereum Proof-of-Work (PoW) konsensusmekanismen, men netværket migrerer langsomt til en Proof-of-Stake (PoS) som en del af dets Ethereum 2.0-opgradering. Ethereum 2.0-opgraderingen startede i december 2020 med lanceringen af Beacon Chain. ETH-fællesskabet støttede denne opgradering ved at satse 1 million ETH alene i den første uge.

Ethereum-ressourcer

  • Whitepaper
  • Officiel Ethereum-websted
  • Binance Ethereum Merge-landingsside

Folk stiller også: Andre spørgsmål om Ethereum

Hvor mange Ethereum-tokens er der?
Ethereum har en aktuel cirkulerende forsyning på 117.765.776 tokens. Ethereums platform har et ubegrænset maksimalt udbud.

Hvornår blev Ethereum oprettet?
Ethereum blev oprindeligt introduceret i 2013 af et whitepaper skrevet af Vitalik Buterin. Med hjælp fra sine medstiftere Gavin Woods og Anthony Di Iorio sikrede Vitalik finansiering til projektet i et online crowdfunding-salg, tilgængeligt for offentligheden, som fandt sted i 2014. Projektet opnåede tilstrækkelig finansiering til at lancere blockchain den 30. juli, 2015.

Hvordan miner jeg Ethereum?
Der er tre måder at mine Ethereum på. Den første er gennem pool minedrift, den anden er solo minedrift og den tredje er cloud mining. Før overgangen til Proof-of-Stake (PoS)-mekanismen kunne brugerne mine ETH ved at oprette en Ethereum-pung, installere Ethereum-software på deres computerenhed og vælge, hvordan de ville mine Ethereum.

Hvor højt vil Ethereum gå?
Ingen kan forudsige prisen på Ethereum (ETH), men tokenet er steget stejlt i fortiden, takket være DApps og NFT’ers vedvarende popularitet. Som altid skal du lave din egen research og omhyggeligt evaluere kryptovalutaer, før du udsætter dig selv for enhver økonomisk risiko.

Hvordan køber man Ethereum?
Ethereum kan købes direkte på Binance med en kredit- eller betalingskort. Du kan også handle andre kryptovalutaer for Ethereum på Binance Exchange. Læs vores Sådan køber du Ethereum-guide for flere instruktioner.

Hvor meget vil Ethereum være værd i fremtiden?
Tjek vores Ethereum-prisforudsigelsesside – når du beslutter dig selv prismål. De viste data er baseret på brugerinput og ikke Binances mening.

Hvad er Etherium-pris nu?
Leder du efter Ethereum-pris, da du skrev Etherium-pris? Live Ethereum-prisen opdateres i realtid på Binance.