ompenge.dk

Ethereum

Hvor meget koster Ethereum?
Ethereum er som kryptovaluta karakteriseret ved en meget dynamisk prisvolatilitet. Diagrammet ændres på hvert tidspunkt af dagen, for hver dag i året. Selv de mindste positive eller negative nyheder relateret til kryptovalutaer kan afspejles på kurven i diagrammet, så muligheden for at følge liveprisen er meget vigtig. Siden starten i 2015 er Ethereum steget i værdi med titusindvis af procent – præcis 296162,87%.

Ethereum er en global kryptovaluta, men dens priser kan variere mellem valutaer, lande og endda individuelle digitale valutavekslinger. Forskellige kryptovalutakurser skyldes forskellige faktorer og karakteristika, den mest almindelige faktor er forskelle i likviditet mellem børser, men enhver af denne platform er en god kilde til data – det hele afhænger af, hvor du vil sælge kryptovalutaer og til hvilken pris.

ETH USD-pris inden for 24 timer
Den aktuelle pris på Ethereum (ETH USD) i dag er 1 283,66, hvilket betyder, at prisen på ETH (Ethereum) inden for de sidste 24 timer har ændret sin værdi med 13,98 EUR △ .

ETH PLN-pris inden for 24 timer
På det polske marked er Ethereum (ETH PLN) prissat til 72,64, hvilket betyder, at prisen på Ethereum er ændret med 5 783,72 PLN inden for de sidste 24 timer.

Det er begyndt at kede dig at stirre på ETH-diagrammer? Måske er det tid til at købe Ethereum? Kom ind i spillet og start dit handelseventyr nu!

Hvad er Ethereum (ETH)?
Ethereum er en open source decentraliseret blockchain, der har sin egen kryptovaluta – Ether (ETH), også kaldet ethereum og dets eget programmeringssprog, Solidity. Projektet blev skitseret i et whitepaper tilbage i 2013, og blockchainen blev lanceret den 30. juli 2015.

Ethereum blev skabt som et banebrydende projekt – hvorfor Ethereums ICO som verdens første kryptovaluta er baseret på crowdfunding. Takket være dets unikke egenskaber har brugerne fået adgang til en enklere måde at bygge decentrale applikationer på, der er modstandsdygtige over for censur, nedetid og svindel. Projekter, der kan udføres på ETH, omfatter sikkerhedsprogrammer, betalingsmetoder, men også stemmesystemer. En anden unik egenskab ved Ethereum er smarte kontrakter, som letter udveksling af penge eller enhver anden værdi. Sådanne kontrakter oprettes ved hjælp af Ethereum Virtual Machine (EVM).

Hvordan fungerer Ethereum?
Ethereum kan beskrives som en global, programmerbar blockchain. Den adskiller sig fra BTC ved, at der kan oprettes finansielle tjenester, spil, men også applikationer på den – decentraliserede og understøttende betalinger i Ether – en valuta fri for svindel, tyveri og censur.

Transaktioner om brug af ethereum blockchain kryptografi for at verificere og vedligeholde sikkerheden. Analogt med BTC bruger brugere computere til at grave minedrift og til at løse komplekse matematiske problemer, der bekræfter transaktionen og tilføjer en ny blok til blockchain.

Ethereums udvikling fra PoW til PoS
Brugere af Ethereum-netværket modtager i øjeblikket tokens for at give computerkraft baseret på konsensus om bevis-på-arbejde. I 2020 gennemgik netværket en strømlining og udviklede sig til Ethereum 2.0. Effektiviseringen ændrede den måde, transaktioner bekræftes på, og nye blokke udvindes fra Proof-Of-Work til Proof-Of-Stake, hvilket vil reducere den energi, der kræves til minedrift.

Hvad er en Smart Kontrakt på Ethereum-netværket?
En smart kontrakt er et program, der kører på Ethereum blockchain. En smart kontrakt er kode og data, der ligger på en bestemt adresse på blockchain. Kontrakter er en type ETH-konto, hvilket betyder, at de har balance (midler) og er i stand til at udføre transaktioner på netværket. Midlerne på kontrakter disponeres dog ikke af brugeren – de udføres i henhold til en forudprogrammeret kode.

Bruger i Ethereum Blockchain
Brugerens rolle er kun begrænset til bekræftelse af transaktioner udført af den automatiserede kode. En smart kontrakt kan oprettes af enhver bruger – alt hvad der er nødvendigt er viden om, hvordan man opretter en sådan kontrakt og en tilstrækkelig mængde tilgængelig ETH i tegnebogen. At køre en smart kontrakt, set fra et teknisk synspunkt, ligner meget at udføre en ETH-transaktion, så du har også brug for midlerne til at betale for det.

Hvem skabte Ethereum (ETH)?

 • Vitalik Buterin – Skaberen af Ethereum
  Vitalik Buterin blev født i 1994 i den russiske region Moskva. Da han kun var 6 år gammel, emigrerede han med sin familie til Canada. Allerede i folkeskolens 3. klasse blev Vitalik opfattet som en begavet elev, og han indså, at han var tiltrukket af matematik, økonomi og programmering. Buterin lærte om bitcoin i en alder af 17 – fra sin far og kun 2 år senere oprettede og udgav han Ethereum-hvidbogen. I 2014 engagerede han sig fuldt ud i ETH-projektet. Før sin egen kryptovaluta var Vitalik bidragyder og forfatter på Bitcoin Magazine.
 • Gavin Wood – medstifter af ETH
  Lige så vigtig grundlægger-medstifter af ETH, er Gavin Wood – en britisk programmør, der programmerede den første tekniske version af ETH i C++ og var med til at skabe ETHs programmeringssprog, Solidity. Før ethereum arbejdede Gavin hos Microsoft.
 • Charles Hoskinson – medstifter af ETH og grundlægger af ADA
  En af de grundlæggende grundlæggere af ETH. Han forlod holdet i 2014 og var uenig i den non-profit-vej, som Ether og dens tilknyttede platform stod over for. Efter at have forladt ETH-teamet blev han involveret i at skabe sit eget kryptoprojekt, Cardano. Projektet er blevet meget populært blandt brugerne, hvilket gør kryptovalutaen ejet af alle større børser, hvor mængden af udvekslinger og gennemførte transaktioner har indhentet den første kryptovaluta, han blev involveret i – nemlig Ether.

Hvad er Supply of Ethereum (ETH)?
Ethereum har ingen fastsat øvre udbudsgrænse, hvilket betyder, at det er en inflationær valuta. Den nuværende forsyning af ETH er 120 520 589,93. I øjeblikket overvejes ideen om at sætte et forsyningsloft for ethereum stadig. I 2019 foreslog medstifter Vitalik Buterin at sætte grænsen til 120 millioner, selvom et forslag på 144 millioner også er kommet til diskussion. På trods af manglen på et samlet forsyningsloft er der siden 2014 ICO blevet fastsat et årligt forsyningsloft på 18 millioner, som falder hvert år, hvilket betyder, at ethereum-inflationen er faldende. Ved at indføre en udbudsgrænse ville prisen på 1 eth stige meget hurtigt, mens den jagtede bitcoins kurser.

Hvorfor er Ethereum så dyrt, og hvad påvirker dets pris?
lanceringen af Ethereum blev mødt med stor optimisme af forretningsgiganter, hvilket har haft en meget positiv indvirkning på Ethereum (ETH) valutakursen siden begyndelsen af denne kryptovaluta. Blandt andre Santander, Microsoft, JP Morgan, ING German Bank og Ubisoft viste interesse. Hver af disse enorme virksomheder så det enorme potentiale i Ethereum-netværket lige fra begyndelsen. Evnen til at bygge decentrale applikationer eller bruge kryptovaluta til at skabe tokens baseret på Ethereum ERC-20-standarderne (de mest populære), har forårsaget furore.

Tokens, der blev skabt på smarte kontrakter i ethereum blockchain (ERC-20):

 • Tether (USDT);
 • Uniswap (UNI);
 • ChainLink (LINK) );
 • TRON (TRX);
 • BitTorrent (BTT).
 • De mest populære decentraliserede applikationer baseret på Ethereum blockchain
  Den populære mobilapp Brave, som er integreret med både BAT og ERC-20 tokens, blev også udviklet baseret på Ethereum (ETH). Af de decentraliserede apps (dapps) er det også værd at nævne det populære NFT-projekt CryptoPunks, som i øjeblikket er næsten 2 milliarder dollar værd.
 • Allerede ved at kende nogle af de faktorer, der påvirker den aktuelle ETH-kurs, så start din investering eventyr i dag, og køb din første ETH!

Ethereum-pung – Hvilken cryptocurrency-pung skal du vælge?
Sikkerhed er det vigtigste aspekt ved at investere i kryptovalutaer – som filosofien bag krypto går – alle er deres egen bank, hvilket betyder, at sikkerhedsniveauet for brugerens midler er på et niveau, som brugeren selv vil tage sig af. Hvad skal du kigge efter, når du vælger en ethereum-pung?

Først og fremmest skal du som Ethereum Hodler beslutte, om du vil holde penge offline eller online – hvad er forskellen?

Hot cryptocurrency wallets
Hot cryptocurrency wallets, Et karakteristisk træk ved denne type tegnebøger er en konstant forbindelse til netværket, som på den ene side giver dig mulighed for at reagere på den aktuelle valutakurs for ethereum – så et hurtigt salg ikke er et problem, men på den anden side – en konstant forbindelse til netværket kan udsætte vores midler for cyberangreb. Den mest bekvemme af disse er cryptocurrency-børser (en konto på en cryptocurrency-børs er altid gratis!), desktop wallets, men i stigende grad også anbefalet wallet – mobilapplikation.

Skal du dyrke din ETH og ikke virkelig interesseret i at bruge dem på kort sigt? Bekvemmeligheden ved en mobilapp ændrer ikke meget i denne henseende? Du kan være interesseret i at gemme dine penge offline…

Kolde tegnebøger for kryptovaluta
Kolde kryptovaluta-punge har en tendens til at være kendetegnet ved at forblive offline. Oftest er de hardware tegnebøger, sjældnere et stykke papir. Kolde tegnebøger er en garanti for det højeste niveau af sikkerhed. Deres ulempe er, at de ikke er særlig mobile – de kommer i form af et specifikt designet flashdrev. Udover deres mobilitet i den virkelige verden, har de også en markant lavere mobilitet i den digitale verden.

Hvilken ethereum-pung skal du vælge?
Det afhænger af – om du bliver en ægte hodler, der beholder dine penge og ikke har til hensigt at gøre noget med dem, men du vil også have det højeste niveau af sikkerhed og sikkerhedskopiering – sørg for at tjekke de tilgængelige hardware wallets.

Hvis i ud over at være en ETH Hodler, men du vil også gerne tjene ekstra penge på at eje en betydelig mængde Ethereum – sørg for at tjekke ud, hvorfor du skal stable på Ethereum 2.0-netværket. Et eksempel på en Node-Wallet på Ethereum-netværket (ETH) er Geth, som er den officielle Ethereum-app.

Er det nødvendigt at købe hele Ethereum?
Ligesom BTC er ETH-kryptovalutaen også opdelt i mindre dele – analogt med fiat-valutaer i pennies. Ether er på den anden side meget mere delelig end Bitcoin. 1 BTC er opdelt i 100.000.000 SAT’er, mens 1 Eth er så meget som 1.000.000.000.000.000.000 Wei. I modsætning hertil er den mere almindeligt anvendte enhed GWei (Gigawei), som er lig med 1.000.000.000 Wei.

ETH Cryptocurrency – Detaljeret opdeling
Interessant nok er hver Eth underafdeling har et unikt navn.

 • Wei (wei) – Fra Wei Dai, som skabte konceptet for alle moderne kryptovalutaer. Han er bedst kendt som skaberen af Bitcoins forgænger, B-Money;
 • Kwei (babbage) – Fra Charles Babbage, en matematiker, filosof og opfinder, der designede den første computerenhed – også kendt som en differentialmaskine – som betragtes som forløberen for computeren;
 • Mwei (lovelace) – Fra Ada Lovelace, en matematiker, forfatter og programmør, der udgav den første algoritme;
 • Gwei (shannon) – Fra Claude Shannon, amerikansk matematiker, ingeniør og en af grundlæggerne af informationsteori, kendt som den teoris fader;
 • Twei (szabo) – Fra Nick Szabo, en videnskabsmand og kryptografispecialist, der var banebrydende forskning i digitale kontrakter og digitale valutaer;
 • Pwei (finney) – Fra Hal Finney, en videnskabsmand og kryptografispecialist, som var en af de tidlige udviklere af BTC;
 • Ether (buterin) – Fra Vitalik Buterin, skaberen af Ethereum.

Er investering i Ethereum sikkert?
Som med BTC og andre kryptovalutaer, ETH er sikret gennem kryptografi. Tidligere var der en måde at orkestrere et angreb på DAO’er (Decentralized Autonomous Organization), de smarte kontrakter indeholdt i ethereum-netværket. Ether til en værdi af $60.000.000 blev stjålet ved hjælp af ét angreb.

Da DAO indeholdt næsten 15% af hele Ethereum-aktiveret, havde angrebet en meget negativ indvirkning på kryptovaluta-samfundet. Heldigvis for projektet reagerede Vitalik Buterin og Ethereum Foundation meget hurtigt på angrebet ved at foreslå en soft-fork indeholdende en sikkerhedsforbedring. Gaflen delte Ethereum i to dele – forbedret ETH og Ethereum Classic.

Siden adskillelsen er cryptocurrency-fortegnelser drevet betydeligt fra hinanden, og ideen om et fuldstændig sikkert og decentraliseret netværk som ETH har holdt fællesskabet større, hvilket har oversat til en højere pris og yderligere forbedringer (selvom dette var den sidste opdatering, der gav så stor genklang i kryptoverdenen).

Angrebsmodstand 51 %
Ud over dens værdilageregenskaber, delte ETH en anden ejendom med BTC – sårbarhed over for et 51 % angreb. Denne type angreb involverer at overtage 51% af den computerkraft, der er til stede i blockchainen, hvilket udmønter sig i evnen til at blokere transaktioner, grave nye blokke op og endda muliggøre dobbeltforbrug. Af gode grunde er ovenstående afsnit skrevet i datid. Den 1. december 2020 blev Ethereum 2.0 introduceret, og projektet er ikke længere baseret på en konsensus om arbejde (PoW), men på et bevis på spil (PoS).

Hvad er forskel for angriberen?

Citerer 2018-data.
At køre et timeløn på 51 % på Ethereum i 2018, da det var baseret på PoW , kun ca. Der var brug for 283.000 $, men for at køre en med en konsensus-PoS, ville du have brug for en overtagelse af halvdelen af Ethereum, som derefter ville forbruge omkring 19.720.000.000 $.

Forskelle mellem PoS og PoW
PoS er den næstmest almindelige konsensus. I modsætning til PoW er det meget mere effektivt. Først og fremmest kræver det ikke så meget computerkraft. I bitcoins tilfælde er hele netværkets sikkerhed baseret på massiv regnekraft, og regnekraft har som bekendt en pris. Blandt de største af disse er omkostningerne til computerhardware og omkostningerne til elektricitet. På grund af dets brug af elektricitetsressourcer anses BTC af mange for at være en forurener af jorden, hvilket har påvirket opfattelsen af denne kryptovaluta hos mange internetinvestorer.

I tilfældet med PoS, de netværksbrugere, der ejer en betydelig del af et givent aktiv er ansvarlig for at bogføre midler. Som det er forstået af skaberne af PoS-konsensus, vil ingen ved deres rette sind, der ejer størstedelen af en given kryptovaluta, handle imod den. Derfor får Proof of Stake et voksende antal følgere og vil sandsynligvis blive en af de førende konsensus i verden af digitale valutaer.

Er Ethereum bedre end Bitcoin?
Bitcoin og Ethereum er to forskellige verdener. BTC, er en værdibutik – identisk med guld. Ether har på den anden side, på trods af sin evne til at lagre værdi, en bred vifte af teknologier, der udgør mere af dens værdi.

Hvad bringer Ethereum til bordet?

 • Soliditetsprogrammeringssprog (mere brugervenligt end BTC-blockchain);
 • Faciliteret konstruktion af decentrale applikationer (dApps);
 • Smarte kontrakter;
 • Mere skalerbare transaktioner end BTC.
 • Ethereum-netværket er sammen med programmeringssproget en enorm platform, der tillader smarte kontrakter eller oprettelse af decentraliserede udvekslinger.
 • På trods af den tekniske evne til at satse smarte kontrakter på BTC’s blockchain-teknologi, gør Solidity og det blomstrende udviklerfællesskab bag Ethereum blockchain en kæmpe forskel, hvilket skaber en enorm sandsynlighed for, at ETH vil overgå BTC’s børsnotering.
 • Endnu en svag point for BTC er høje transaktionsgebyrer, som ofte involverer en beslutning om at flytte til nyere, mere skalerbare løsninger – hvor hver tr. Ansøgningen er hurtigere og medfører lavere omkostninger. Den erstatning, der bruges til transaktioner, er meget ofte valutaer bygget på ERC-20, som er en stor del af et decentraliseret netværk.
 • Husk, at investering i kryptovalutaer kræver mere bevidsthed og viden end på aktiemarkedet, og er endda nogle gange sværere at forstå end CFD’er (her er det værd at nævne, at CFD’er på kryptovalutaer også har eksisteret i et stykke tid). Inden du beslutter dig for at fylde din portefølje med Ethereum eller en hvilken som helst anden kryptovaluta, skal du først gentage de bedste investorers tiltag. og tjek Google for alle de nødvendige oplysninger.