ompenge.dk

Køb af biler via Gul og Gratis

Se hvilke biler der er til salg lige nu: https://www.guloggratis.dk/biler/

Leder du efter en ny bil? Så overvejer du sikkert også allerede at købe din nye bil brugt. Der er typisk masser af biler til salg på Gul og Gratis, og nedenfor hjælper vi dig med at finde den rette.

5 ting du skal være opmærksom på når du køber biler på Gul og Gratis

Det er en stor beslutning at købe en bil – og selvom du køber den brugt og relativt billigt. Derfor kan du med fordel gennemgå en tjekliste på fem punkter, før du endeligt beslutter dig en model.

Sælgeren

Når du møder sælgeren, bør du lægge mærke til, om der er uoverensstemmelser mellem, hvad sælgeren fortæller dig, og hvad du har læst i annoncen. Husker du for eksempel at have læst, at bilen er i topform, mens sælgeren taler om, at motoren sandsynligvis skal skiftes, bør du overveje at gå et andet sted hen for at finde din bil.

Totalomkostningerne

Totalomkostningerne dækker over alle de udgifter, du kommer til at have i forbindelse med din bil. En bil til 10.000 kroner er for eksempel ikke meget værd, hvis den kun kan køre ganske få kilometer per liter. Det kan også være en god idé, at du sætter dig ind i, hvor meget du eventuelt ville skulle betale i grøn ejerafgift, hvis du vælger den bil, du er ude og kigge på.

Driftsikkerheden

Driftsikkerheden bør også være et fokuspunkt, når du leder efter en bil. Online kan du finde masser af oplysninger om, hvor driftssikre forskellige modeller er. Slå driftsikkerheden op, før du tager ud og kigger på bilen, og find gerne anmeldelser og udtalelser fra bilister med lignende biler.

Vedligeholdelsen

Hvis en brugt bil ikke er vedligeholdt, bør du som udgangspunkt afholde dig fra at købe den.
Kan sælgeren derimod fremvise en servicebog med et nyligt stempel fra et autoriseret værksted, kan du købe din bil med ro i maven.

Se hvilke biler der er til salg lige nu: https://www.guloggratis.dk/biler/

Underkategorierne på Gul og Gratis: Sådan finder du den rette bil

Gul og Gratis har en brugervenlig opbygning, der gerne skulle gøre det nemt for dig at finde den rette bil.
Når du klikker på hjemmesidens bil-sektion, får du mulighed for at vælge mellem biltyper som for eksempel personbiler og lastbiler. Du kan også filtrere fra og til mellem reservedele, stylingudstyr, dæk og fælge, og hvis du mest er interesseret i at leje en bil, kan du med fordel klikke på kategorien for udlejning.

Bilmærker

Gul og Gratis har ikke et mærkespecificeret filtreringssystem. Årsagen er, at det veksler en del, hvilke bilmærker, du kan finde på siden. Hvis du ved, at du for eksempel kun er interesseret i en Audi, bør du løbende holde øje med siden og bruge dét søgefelt, som du finder øverst på Gul og Gratis’ hjemmeside.

Dog bør du aldrig låse dig fast på et mærke, før du har orienteret dig i dine muligheder. Der findes mange gode bilmærker, og hvis du bruger lidt tid på at researche mærkerne på forhånd, forhøjer du sandsynligheden for nemt og hurtigt at finde den rette bil på Gul og Gratis.

Se hvilke biler der er til salg lige nu: https://www.guloggratis.dk/biler/