ompenge.dk

Jagtudstyr til salg på Gul og Gratis

Leder du efter nyt udstyr til jagt? På Gul og Gratis finder du jagtudstyr til salg i hele Danmark. Vi giver dig selvfølgelig også gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du investerer i nyt jagtudstyr.

Se alt jagtudstyr der er til salg på Gul og Gratis her: https://www.guloggratis.dk/sport/jagt-og-fiskeri/jagt/

5 ting du skal være opmærksom på, når du køber jagtudstyr på Gul og Gratis

Herunder giver vi tips til, hvad du skal være opmærksom på, når du køber jagtudstyr. Det gælder uanset, hvilken type af jagtudstyr, der er tale om.

Materialet

Vær ekstra opmærksom på materialet. Er det holdbart nok? Passer det til dit ønskede formål? Spørg altid ind til materialet så vidt som muligt.

Prisen

Hvor meget vil du bruge på dit nye jagtudstyr? Vurder altid dit behov frem for at købe det dyreste. Det kan være, du slet ikke har behov for avanceret udstyr. Modsat kan du have brug for udstyr, som koster lidt ekstra. Her er det rart at vide, hvad pengene egentlig går til.

Vejrbestandigheden

Der er meget stor forskel på, om du skal bruge dit jagtudstyr i det danske klima eller på en jagtferie til varmere eller koldere forhold. Vælg det udstyr, som passer til klimaet. Det er ubehageligt at blive underafkølet, når du befinder dit midt i en dag med jagt.

Størrelsen og pasformen

Dit jagtudstyr skal passe i størrelsen. Beklædningen på ikke give gnavsår. Geværet skal passe til det vildt, du skal jagte. Og kikkerten skal være stærk nok til, at du tydeligt kan se dit bytte. Derfor skal du altid sørge for at prøve udstyret, så du kan mærke, hvordan det føles i dine egne hænder.

Evt. forbrugeranmeldelser

Det kan være en fordel at læse ekspert- og forbrugeranmeldelser, hvis du f.eks. finder en model eller et mærke, du aldrig har hørt om før. Eksperter kan give dig indblik i de tekniske forhold, imens en forbruger måske kigger mere på lav-praktiske ting, som kan være rare at vide på forhånd.

Se alt jagtudstyr der er til salg på Gul og Gratis her: https://www.guloggratis.dk/sport/jagt-og-fiskeri/jagt/

Forskellige typer af jagtudstyr

Der findes mange typer af jagtudstyr. Herunder finder du de mest populære typer af jagtudstyr, du kan købe på Gul og Gratis.

Jagtrifflen er et gevær, som er forsynet med riffelgang i løbet. Formålet med riffelgangen er at give rotation til projektilet. Riflen har en større træfsikkerhed.

Jagtgeværet findes i flere forskellige former. Primært anvendes det til jagt af fugle og småvildt. Det er ikke et præcisionsvåben, da det skyder en haglsværm afsted, når aftrækkeren trykkes. Kig altid på skæftes længde, form og vridning, når du vælger jagtgevær.

Beklædning til jagt er essentielt. Du skal kunne skjule dig for dit bytte, så du skal passe så godt ind i naturen som muligt. Beklædning til jagt inkluderer jagtjakker, bukser, skjorter, veste, handsker, strømper, huer osv.

Kikkerten hjælper dig med at give et skarpt billede af dit bytte. Den bruges i skumringen og ved daggry. Vælg en model, som er let at holde og kan tåle naturens mange vejrforhold.

Luftgeværet kan du bruge til at skyde bestemte typer af fugle i Danmark. Du kan også bruge det til at øve dig på mål som f.eks. skydeskiver. Geværet bruger komprimeret luft til affyring af hagl.

Kniven er uundværlig, når du tager på jagt. Sørg for, at den er slebet ordentligt, så du sikrer dig en så human og effektiv aflivning af dit bytte som muligt.

Våbenskabe er et skab, hvor du kan placere dine våben med ro i maven. Det er et meget sikkert skab, så uvedkomne, børn osv. Ikke har nemt ved at åbne skabet. Uden et

Husk dette, hvis du er nybegynder

Er du nybegynder, og har du svært ved at vurdere, hvad godt jagtudstyr er? Jagt er en hobby, som kræver både tålmodighed, viden og udstyr. Kan du kombinere de tre ting rigtigt, så har du opskriften på at få ram på dit ønskede bytte.

Inden du tager på jagt, skal du altid have styr på dit jagttegn. Det er et bevis på, at du må bære jagtgeværet og gå lovligt på jagt i Danmark. Det minder lidt om et kørekort, hvor du tager teori og undervisning, inden du får beviset. Jagttegnet skal altid medbringes på jagt!

Huskeliste til én dags jagt

Hvad skal du egentlig huske, når du skal på jagt en hel dag? Du skal ikke pakke unødvendige ting, men du skal pakke, hvad du har brug for. Kig altid på vejret og terrænet, når du tager på jagt. Herunder præsenterer vi dig for 10 ting, som kan være både nødvendige og rare at huske.

 • Jagtbevis
 • Andekald
 • Førstehjælps-kit
 • Pandelampe
 • Kniv
 • Gummihandsker
 • Afstandsmåler
 • Lommelygte
 • Lighter/tændstikker
 • Poser

Det rigtige udstyr kan være forskellen på en succesfuld og en dårlig jagt. Derfor anbefaler vi dig altid at gennemgå din pakkeliste inden afgang, så du hverken bærer på for meget eller for lidt.

Find dit brugte jagtudstyr på Gul og Gratis

Du kan finde meget brugt jagtudstyr på Gul og Gratis. Her kan du se tre grunde til at investere i brugt jagtudstyr:

 • Brugt jagtudstyr er billigere.
 • Ofte får du ekstra udstyr med – helt uden afregning.
 • Det kan leveres omgående, så du ikke skal vente.

Er du nybegynder inden for jagtområdet, giver det god mening at købe dit jagtudstyr brugt. På den måde sparer du lidt, og du står ikke med helt nyt udstyr, hvis du mister interesse for hobbyen. Du behøver selvfølgelig ikke at købe meget gammelt udstyr. Du kan blot nøjes med at købe jagtudstyr, der ikke er mere end et par år gammelt.

Se alt jagtudstyr der er til salg på Gul og Gratis her: https://www.guloggratis.dk/sport/jagt-og-fiskeri/jagt/